На 21 април, планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, става

...
На 21 април, планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, става
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий – кой ще бъде най-засегнат?

На 21 април, планетата на мисълта и връзката – Меркурий, става ретроградна в земния знак Телец.

Така ще се задържи до 14 май.

Ретроградният Меркурий постоянно ни насочва към предишното и към това по какъв начин поддържаме връзка с другите, а и със себе си.

Освен това, всяка ретроградна фаза на планетата се свързва с проблеми от механически темперамент, проблеми с изпращането на имейли да вземем за пример, повреждане на техника.

Когато Меркурий се движи ретроградно през Телец, той се насочва към областите от живота, които Телецът ръководи, като финанси, полезности, притежания и съществени потребности.

Възможно е да изпитаме финансови неуспехи, да сме по-загрижени по отношение на физическата или прочувствената си сигурност, да ни е мъчно да организираме всекидневието си.

Разбира се, постоянно има нещо положително, което можем да вземем и от ретроградния Меркурий.

Ретроградността в зодиакалния знак Телец е отлично време да разгледаме навиците си за харчене/спестяване и да преценим къде са нужни промени.

Ако не сме удовлетворени от посоката, в която се движим, това е моментът да преразгледаме проектите или пътищата, с които сме опитали в предишното, с цел да забележим дали имат повече смисъл.
Този назадничав интервал може да докара до дълбока изясненост.
През април месец се пада първата ретроградна фаза на планетата. Следващите са през месеците август-септември и декември-януари 2024 година

Докато всяка назадничавост визира всички зодиакални знаци, знакът, към който всяка назадничавост попада, най-вече усеща тази сила.

Но Телецът, както знаем, е мощно обвързван с материалното.

Ретроградният Меркурий в Телец значи, че ще бъдат наранени финансите на всички зодии в зодиака.

Периодът е изключително провокационен за зодии като Телец и Близнаци, защото мозъците им ще се двоумят сред придобиването на надзор над финансите им и битката с желанието да се похарчат пари за скъпа почивка или първокласни движимости.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР